Українська розвідка: бойовики ДНР стріляють в дітей

Читать на русском
Також, за даними розвідки, командування ВС РФ в Криму активізувало заходи з примусу до звільнення з військової служби колишніх українських військовослужбовців.

На окупованих територіях Донбасу продовжує збільшуватися кількість злочинів скоєних бойовиками проти мирного населення.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України в Facebook, - передає «Слово і Діло».

«Проводиться розслідування за фактом обстрілу військовослужбовцям 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК групи місцевих підлітків поблизу полігону і поранення одного з них», - повідомили в розвідці.

Також, за даними розвідки, командування ВС РФ в Криму активізувало заходи з примусу до звільнення з військової служби колишніх українських військовослужбовців. Протягом 2017 запланована переатестація всього особового складу військових частин, дислокованих на анексованою території АР Крим.

«Звільненим військовослужбовцям працевлаштуватися на території Криму практично неможливо, у зв'язку з відсутністю робочих місць. У той же час, російські бізнес-структури в Криму, як правило, відмовляють у працевлаштуванні колишнім військовослужбовцям ЗС України, приховано або відкрито називаючи їх «зрадниками», - відзначили в розвідці.

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань 69 раз обстріляли позиції Збройних Сил України. Двоє військових загинули, дев'ятеро отримали поранення, четверо - бойові травми.

Також, розвідка інформує: бойовики встановлюють додаткові блокпости і переобладнають позиції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: