У Китаї робітників на заводі замінили роботами

Читать на русском
У Китаї одна з відомих судноплавних компаній змогла повністю замінити робітників роботами і це дозволило вдвічі скоротити розтрати на робочу силу.
Сортирувальний робот в Китаї

У Китаї судноплавна компанія замінила робітників роботами.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Futurism.

За інформацією, китайська компанія Shentong Express змогла вдвічі скоротити витрати на робочу силу за допомогою сортувальних роботів.

США проти КНДР. Чи можлива Третя світова війнаЖурналіст Денис Попович розповідає,чи можуть дії КНДР привести до чергового глобального конфлікту.

Такі роботи здатні сортувати до 200 тисяч пакетів в день і працювати цілодобово, оскільки можуть заряджатися в процесі роботи.

Такі особливості роботів не тільки допомогли компанії скоротити витрати на робочу силу в два рази, але також і збільшили точність сортування пакетів. Зараз цей різновид роботів використовуються в двох сортувальних центрах в Ханчжоу, але компанія хоче розгорнути роботів і в інших місцях.

Відзначимо, що заміна людей роботами стала в останні роки трендом для Китаю. Тільки за 2016 рік виробництво промислових роботів в одному Китаї збільшилася на 30,4%.

Відмітимо, що посол КНР Ду Вей вважає, що його країна має намір вивчити можливість створення ЗВТ з Україною в разі надходження відповідної пропозиції.

Раніше китайський уряд висловив готовність запровадити безвізовий режим з Україною.

5 лютого 2016 року Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський заявив, що транзитний поїзд із України у Китай в обхід території Росії, який рухається за маршрутом нового «Шовкового шляху», запрацює в бізнес-режимі з березня 2016 року. Однак, чиновник так і не зміг виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: