Китайська компанія виграла тендер в порту «Южний»

Читать на русском
Компанія China Harbour Engineering перемогла в тендері на днопоглиблення в районі трьох причалів номер 23, 24 і 25 порту Южний.

Компанія China Harbour Engineering company Ltd. (Китай) стала переможцем відкритого конкурсу на реалізацію першої черги (перший пусковий комплекс) проекту реконструкції морського підхідного каналу та внутрішніх водних підходів до глибоководних причалів порту «Южний» (Одеська обл.).

Про це повідомляється на сайті ProZorro за результатами аукціону, який відбувся у четвер, передає «Слово і Діло».

Згідно з результатами початкова ціна пропозиції компанії спочатку була мінімальною (у найближчого конкурента LTD Novadeal, «дочки» бельгійської DEME Group, вона становила 1,18 млрд грн), і залишилася такою до кінця аукціону.

В аукціоні брали участь Boskalis International B. V. (Нідерланди), знизила ціну з 1,19 млрд грн до 1,18 млрд грн, Jan De Nul N. V (також донька бельгійської DEME Group) з остаточною пропозицією 1,11 млрд грн, а також компанія Ван Оорд Україна (представництво Van Oord, Нідерланди), остаточна пропозиція якої склала 1,18 млрд грн. LTD Novadeal у процесі аукціону не знижував початкову ціну.

Раніше повідомлялося, що порт «Южний» інвестує понад півмільярда гривень у розвиток нового терміналу.

Нагадаємо, раніше китайський Консорціум запропонував Україні допомогу у будівництві метро на Троєщину і Подільсько-Воскресенського мосту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: