Зубко розповів, скільки центрів адмінпослуг відкриється найближчим часом

Читать на русском
План Кабінету міністрів сьогодні полягає в тому, щоб у 2017-2018 роках впровадити в Україні до 700 центрів адмінпослуг.

У 2017-2018 роках в Україні планується відкрити до 700 центрів надання адміністративних послуг.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко на нараді за участю Президента Петра Порошенка в Одесі в четвер, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«У нас сьогодні відкриваються центри надання адміністративних послуг практично в усій країні, починаючи з об'єднаних територіальних громад, райдержадміністрацій, обласних центрів. План сьогодні полягає в тому, щоб до 700 центрів за цей і за наступний рік впровадити в Україні», – сказав він.

За його словами, в цьому питанні є необхідна державна підтримка, а також підтримка з боку Європейського Союзу.

Як повідомлялося раніше, Кабінет міністрів затвердив порядок подання документів на отримання ліцензій, передбачених законом «Про ліцензування видів господарської діяльності», та видачі рішення в електронному вигляді.

Нагадаємо, що в листопаді 2016 року в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі заявили про початок проекту «Прозорість та підзвітність у державному адмініструванні та послугах» вартістю $19 млн, який розрахований на п'ять років.

«Слово і Діло» зафіксувало 58 обіцянок віце-прем'єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, 25 з яких йому вдалося виконати. Коефіцієнт його відповідальності – 43%. З повним переліком обіцянок Зубка можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: