Бойовики «Талібану» напали на військову базу в Афганістані, є жертви

Читать на русском
Бойовики з руху Талібан напали на військову базу в Афганістані, в результаті чого є багато загиблих і поранених серед військових.
Терористи «Талібану»

У результаті нападу бойовиків з руху «Талібан» на військову базу в передмісті Мазарі-Шаріфа в Афганістані загинуло щонайменше 140 осіб. Серед військових є багато поранених.

Про це повідомляє «Reuters», пише «Слово і Діло».

Наймасштабніші теракти 2016 рокуНайбільш масштабними терактами року виявилися не широко висвітлювані теракти в Ніцці та Туреччині, а атаки в іракському Багдаді та пакистанській Кветті, про які медіа говорили не так уже й багато.

Перед нападом, бойовики переодяглися в форму урядової армії. Вони в'їхали на територію бази на військових автомобілях і відкрили стрілянину. Нападники застосовували гранатомети і стрілецьку зброю.

Всього в операції брало участь близько 10 талібів. Однак, вони застали військових зненацька. У момент нападу, частина з них виходила з мечеті після намазу, а ще частина обідали в їдальні, йдеться в повідомленні.

Не виключено, що кількість загиблих буде зростати.

Нагадаємо, що в березні в Кабулі терористи здійснили збройний напад на військовий госпіталь. Загинули більше 30 людей, близько 50 поранені.

А в лютого цього року в провінції Гільменд в Афганістані стався теракт, 7 осіб загинуло, ще 20 поранені.

Зазначимо, що кількість людей, які постраждали під час вибуху в пакистанському місті Лахор в понеділок 13 лютого, перевищило 82 людини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: