Макрон, Ле Пен або Фійон: за кого проголосували б Ви, якби були французом? ТЕСТ

Читать на русском
23 квітня у Франції відбудеться перший тур президентських виборів. За прогнозами аналітиків, за вихід до другого туру реально боротимуться три кандидати. Слово і Діло пропонує пройти тест, складений за їхніми програмами, щоб дізнатися, кого з політиків обрали б Ви, якби були французом.
Фото з відкритих джерел

За два дні, 23 квітня, у Франції відбудеться перший тур президентських виборів. До нього прикута неабияка увага світу, однак з особливим острахом за перегонами спостерігають в Україні. З великою часткою ймовірності до влади у Франції, що є співзасновницею Європейського Союзу та одним зі стовпів єдності Старого Світу, можуть прийти євроскептики або щонайменше лояльні до Кремля політики.

Втім, жодному з кандидатів перемога не дістанеться легкою ціною. В трійці лідерів, кожен із яких має шанси потрапити до другого туру, – абсолютно різнопланові політики: праворадикальна Марін Ле Пен, центрист Франсуа Фійон і несподіванка цьогорічних виборів, лівоцентрист Еммануель Макрон. Тож очікуємо на запеклу боротьбу.

А поки французи вирішують, кому ж віддати свій голос, «Слово і Діло» пропонує дізнатися, за кого, виходячи з Ваших пріоритетів, проголосували би на майбутніх виборах Ви, якби були громадянином Франції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: