Довибори 2016, округ №114: обери свого кандидата (тест)

Читать на русском
Слово і Діло підготувало тест, який, грунтуючись на передвиборних програмах, допоможе визначитися з кандидатом у 114 окрузі.

В одномандатному виборчому окрузі №114, який розташований у Луганській області, 17 липня відбудуться парламентські довибори. На мандат народного депутата тут претендують аж 107 кандидатів.

Довибори-2016: імовірні претенденти на перемогу в 114 окрузіУ Луганській області пройдуть довибори в одномандатному виборчому окрузі, що розташований поблизу російського кордону.

З такої великої кількості претендентів «Слово і Діло» проаналізувало програми 4 кандидатів, які мають найвищі шанси пройти до парламенту за цим округом - Ігоря Швайки, Дениса Денищенка, Валерія Мошенського та Бориса Лебедєва.

Завдяки нашому тесту ви зможете визначити, програма якого кандидата в депутати найбільше вам імпонує, виходячи з ваших уподобань. Для цього вам навіть не доведеться вивчати передвиборчі програми, оскільки ми це вже зробили за вас.

Нагадаємо, на 7 депутатських мандатів претендують 376 кандидатів. 17 липня довибори до Верховної Ради відбудуться у Волинській (23 округ), Дніпропетровській (27 округ), Івано-Франківській (85 округ), Луганській (114 округ), Полтавській (151 округ), Херсонській (183 округ) та Чернігівській областях (206 округ).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: