Чорногорія звинуватила РФ у брехні та маніпуляціях

Читать на русском
МЗС Чорногорії звинуватило Росію в тому, що вона поширює брехливу інформацію з приводу антиросійської істерії.
Черногорія

У МЗС Чорногорії повідомили, що заяви МЗС РФ про антиросійську істерію не відповідають дійсності і є частиною інформаційної війни, яку Росія веде на Балканах.

Про це йдеться в заяві МЗС Чорногорії, опублікованій на сторінці чорногорського уряду в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Міністерство закордонних справ Чорногорії рішуче відкидає необґрунтовані звинувачення в «антиросійській істерії» в Чорногорії, представлені прес-секретарем Міністерства закордонних справ Росії», - йдеться в повідомленні.

Сирія врешті-решт змусить Путіна показати своє справжнє обличчя слабакаГолова правління фонду «Майдан закордонних справ» оцінив російсько-американські відносини у зв'язку із загостренням сирійської кризи.

У МЗС Чорногорії відзначили, що немає ніяких підстав говорити про вороже ставлення до російських туристів або підприємців у Чорногорії.

«Таким чином, це просто маніпуляція і частина інформаційної війни, яку Москва веде проти Чорногорії з добре відомим наміром обструкції вступу Чорногорії в НАТО», - відзначили в чорногорському зовнішньополітичному відомстві.

При цьому МЗС Чорногорії заявляє, що тільки уряд Чорногорії вирішує майбутнє країни незалежно від того, подобається це Москві чи ні.

Нагадаємо, напередодні представник МЗС РФ Марія Захарова заявила про «сплеску антиросійської істерії» в Чорногорії і попередила про можливі провокації щодо росіян.

Нагадаємо, що 12 квітня поліція Чорногорії затримала українку Ірину Мусієнко за підозрою в причетності до «газових схем» депутата Олександра Онищенка.

А 11 квітня Президент США Дональд Трамп повідомив Сенат про те, що ратифікував протокол про вступ Чорногорії до НАТО.

Зазначимо також, що в березні колишнього президента Сербії і Чорногорії Светозара Маровича засудили до майже трьох років ув'язнення за корупційні злочини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: