У Чорногорії заперечують будь-яку бізнесову діяльність сина Януковича

Читать на русском
Син колишнього президента України Олександр Янукович, що входить до санкційного списку Євросоюзу не проводив у Чорногорії бізнес-оборудок.
Олександр Янукович

Син колишнього президента України Олександр Янукович, що входить до санкційного списку Євросоюзу не проводив у Чорногорії бізнес-оборудок.

Про це йдеться у повідомленні Агентства запобігання відмиванню грошей і фінансуванню тероризму Чорногорії, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

Зазначається, що законодавство країни зобов’язує банки повідомляти це агентство про намагання осіб, щодо яких застосовуються санкції, здійснити будь-які операції. Наразі ж жодної інформації про спроби Олександра Януковича здійснювати в Чорногорії будь-яку бізнесову діяльність чи інвестиції не надходило, стверджують в організації.

В уряді Чорногорії на запит «Радіо Свобода» теж заперечили можливість будь-якої інвестиційної діяльності з боку Олександра Януковича.

Янукович спростовує наявність рахунків у ШвейцаріїУ колишнього президента України Віктора Януковича немає рахунків у закордонних банках, у тому числі й у Швейцарії.

Зазначимо, що у понеділок бульварне видання з Сербії Informer опублікувало статтю про те, що сербська модель Сорая Вучелич, яка має компанію торгівлі нерухомим майном, нібито «звабила» Олександра Януковича, який заради неї вирішив інвестувати в Чорногорії 13 мільйонів євро. Цю інформацію поширили інші сербські, а також українські ЗМІ.

Чорногорія, що прагне вступити до Євросоюзу, долучилася до санкцій ЄС, запроваджених через дестабілізацію України щодо Росії, російських і колишніх українських посадовців.

Нагадаємо, що у жовтні в Генпрокуратурі заявили, що підозрюють сина Януковича у заволодінні резиденцією «Межигір'я».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: