Австралія ускладнює процедуру отримання громадянства

Читать на русском
Нова процедура надання громадянства має на меті кращий облік традиційних австралійських цінностей.

Австралія посилює міграційне законодавство, ускладнюючи процедуру отримання громадянства країни. Тепер кандидати будуть здавати серйозні тести на знання англійської мови і «австралійських цінностей».

Про запровадження нових правил оголосив прем'єр-міністр країни Малкольм Тернбулл, передає «Слово і Діло».

Трамп хоче змінити правила видачі робочих віз іноземцямПрезидент США Дональд Трамп підписав указ про перегляд програми видачі тимчасових робочих віз іноземцям.

Іноземці також зобов'язані будуть надати докази свого постійного проживання в країні протягом чотирьох років. Раніше цей термін становив один рік.

Про рішення стало відомо всього через два дні після того, як Австралія оголосила про намір зробити суворішими правила видачі робочих віз іноземцям.

Тернбулл сказав, що нововведення повинні привести до кращої інтеграції мігрантів в австралійське суспільство. Пояснюючи, що таке "австралійські цінності", глава кабінету міністрів нагадав про гендерну рівність та свободу віросповідання.

«Повага до жінок і дітей - основна цінність в Австралії», - підкреслив Тернбулл, додавши, що домашнє насильство неприйнятне.

Раніше повідомлялося, що Раді пропонують розглянути законопроект про візовий режим для громадян Росії.

Нагадаємо, раніше Будапешт вимагав подвійне громадянство для угорців в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: