Зубко попросив українців не користуватися власним транспортом у поминальні дні

Читать на русском
Віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко закликав українців не користуватися власним транспортом в поминальні дні, а їхати на кладовище на громадському.
Геннадій Зубко

Віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко закликав громадян по можливості користуватися громадським транспортом у поминальні дні через очікуваня складних погодних умов у вихідні.

Про це пише «Слово і Діло», з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Зубко заявив про те, що в зв'язку в поминальними днями на вихідних буде значний рух транспорту, але за інформацією на сьогодні, практично всі автостанції працюють у штатному режимі, тому там, де є можливість пересуватися громадським транспортом - попросив користуватися саме їм, а не власним.

Про це віце-прем'єр-міністр сказав в ході засідання державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо ускладнення погодних умов в Києві в четвер.

Як повідомлялося раніше, на столичних кладовищах в поминальні дні організують чергування лікарсько-сестринських бригад та роботу медичних пунктів.

Нагадаємо, що 27 січня Геннадій Зубко заявив, що жодний медичний заклад в умовах реформування не буде закритий. Побачимо, чи вдасться чиновнику виконати свою обіцянку.

Відмітимо, що у 2017 році в столиці з'явиться новий крематорій і буде розширено Південне і Лісове кладовища у рамках програми підвищення ефективності житлово-комунальної інфраструктури.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: