Покращуючи інфраструктуру міста: у Києві побудують новий крематорій і розширять кладовища

Читать на русском
Програмою соціального та економічного розвитку міста Києва на 2017 рік для будівництва нового крематорію передбачені кошти, також ведеться робота з розширення меж Лісового та Південного кладовищ.

У столиці з'явиться новий крематорій і буде розширено Південне і Лісове кладовища у рамках програми підвищення ефективності житлово-комунальної інфраструктури.

У бюджеті 2017 року київська влада передбачила 400 тис. грн на відведення земельної ділянки для будівництва нового крематорію в Деснянському районі, повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на УНН.

Відповідно до комплексної цільової програми підвищення ефективності та розвитку житлово-комунальної інфраструктури міста Києва на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Київської міської ради від 17 березня 2016 року № 232/232, передбачено будівництво нового крематорію в Лівобережній частині міста.

«Програмою соціального та економічного розвитку міста Києва на 2017 рік для будівництва нового крематорію передбачені кошти у сумі 400 тис. грн на роботи з відведення земельної ділянки», – йдеться у повідомленні департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА.

Також у міській адміністрації додали, що на сьогодні ведеться робота із розширення меж Лісового та Південного кладовищ.

Сьогодні у столиці функціонує один крематорій, розташований на Байковому кладовищі, – ритуальна служба СКП «Київський крематорій».

У Києві планують масовий знос кіосків і обіцяють за рік відремонтувати лише 200 ліфтів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: