Порошенка викликали на допит

Читать на русском
Президента Петра Порошенка Вищий адміністративний суд сьогодні викликав на допит у справі Шокіна.
Петро Порошенко

Президент Петро Порошенко викликаний на допит Вищим адміністративним судом України за позовом екс-генпрокурора Віктора Шокіна.

Про це повідомляє «Громадське ТБ», пише «Слово і Діло».

Відзначається, що суд має намір допитати президента щодо відставки Шокіна з займаної раніше посади генерального прокурора.

Таємний план Шокіна. Хто стоїть за бажанням колишнього генпрокурора повернути свою посадуДля того, щоб Шокін зміг відновитися на посаді, Юрій Луценко повинен піти. Добровільно. Але місце прем'єр-міністра поки зайнято, тому йти йому нікуди.

«Вищий адміністративний суд викликав колишнього генерального прокурора України Віктора Шокіна і президента Петра Порошенка, Верховну Раду України для участі в судовому засіданні з розгляду справи №800 / 98/17 за позовом Шокіна Віктора Михайловича до президента України про визнання незаконним та скасування рішення, відновлення на адміністративної посади», - йдеться в повістці суду.

Судове засідання призначено на сьогодні, 20 квітня 2017 року, на 15.00. Відзначимо, що в суд може з'явитися представник відповідача, а не сам президент.

Нагадаємо, що 10 квітня судова колегія Вищого адміністративного суду України відклала розгляд позову колишнього генерального прокурора України Віктора Шокіна на сьогодні, 20 квітня через відсутність його на судовому засіданні, а також його представників.

Відмітимо також, що працівники Національного антикорупційного бюро провели перевірку колишнього генерального прокурора Віктора Шокіна за фактами незаконного збагачення, однак не знайшли ознак злочину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: