У Дніпрі та Харківській області запровадили обмеження на рух транспорту через негоду

Читать на русском
Через різке похолодання та погіршення погодних умов у Харківській області та Дніпрі ввели обмеження на рух транспорту.

У зв'язку з погіршенням погодних умов на території міста Дніпро і Харківській області запроваджується тимчасове обмеження на рух вантажних транспортних засобів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу управління безпеки дорожнього руху департаменту превентивної діяльності Національної поліції України.

«З метою забезпечення належної роботи снігоприбиральної техніки з 7:00 ранку тимчасово обмежено в'їзд вантажних автомобілів до міста Дніпро», - йдеться в повідомленні.

Крім того, в Харківській області будуть діяти обмеження руху на спусках. «На території Харківської області періодично затримується рух транспортних засобів на ділянках спусків, підйомів для подолання наслідків стихії», – повідомили у Нацполіції.

У повідомленні наголошується, що тимчасове обмеження на в'їзд вантажного транспорту діятиме на час виконання робіт із ліквідації наслідків негоди. Крім того, в зв'язку з погодними умовами Нацполіція радить за можливістю утриматися від поїздок власними автомобілями і користуватися послугами громадського транспорту.

«На території Херсонської, Полтавської, Запорізької областей дорожнє покриття місцями засніжене», – наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, в Дніпрі закрили школи.

Раніше в Миколаєві через негоду оголосили канікули.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: