Івано-Франківськ слідом за Львовом і Тернополем частково відновив опалення

Читать на русском
Значне зниження температури повітря стало причиною відновлення опалювального сезону в івано-франківських лікарнях і школах.

Значне зниження температури повітря стало причиною відновлення опалювального сезону в івано-франківських лікарнях і школах.

Відповідне розпорядження сьогодні на оперативній нараді міськвиконкому озвучив мер міста Руслан Марцінків, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Він зазначив, що в зв'язку з низькими квітневими температурами в дитсадках, школах і лікарнях міста занадто холодно, і варто розглянути можливість відновити теплопостачання в цих установах.

Меру Івано-Франківська не вистачило року на ремонт вулиці ШевченкаПопри обіцянку міського голови Івано-Франківська, одна з центральних вулиць міста – вулиця Шевченка – так і не була відремонтована до кінця 2016 року.

Директор КП «Теплокомуненерго» Василь Рущак повідомив, що подачу тепла відновили в центральну міську лікарню. Теплоенергетики також готові включити тепло в перинатальному центрі та інших лікувальних установах, якщо буде відповідне звернення.

Дитячі садки підключити зараз важко, тому Марцінків дав доручення відновити теплопостачання, «де це можливо».

Як відомо, Львів відновив опалювальний сезон. Також в Тернопільській міській раді ухвалили рішення про відновлення теплопостачання в місті через похолодання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: