Ситуація в зоні АТО стабілізувалася: в штабі назвали кількість обстрілів

Читать на русском
Ситуація в зоні проведення антитерористичне операції трохи стабілізувалася: з початку доби зафіксовано 8 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.
фото: Радіо Свобода

Ситуація в зоні проведення антитерористичне операції трохи стабілізувалася: з початку доби зафіксовано 8 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку прес-служби штабу АТО в Facebook.

«З початку доби підрозділи російсько-окупаційних військ 8 раз обстріляли позиції Збройних Сил України. Незважаючи на збройні провокації підрозділів російсько-окупаційних військ, українські захисники строго дотримувалися режиму «Тиші» і вогонь у відповідь не відкривали», – розповіли в штабі АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 19 квітняСитуація на сході країни за станом на 00:00 19 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На приморському напрямку ворог обстрілював захисників Красногоровки з мінометів калібру 82 мм. Близько Водяного українських морпіхів обстріляли з озброєння БМП, протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Біля Павлополя бойовики обстріляли українські позиції з автоматичних гранатометів. У Широкиному противник вів вогонь по українських солдатах з озброєння БМП і стрілецької зброї.

На донецькому напрямку біля населеного пункту Луганське ворог обстрілював з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, за минулу добу проросійські бойовики обстріляли українські позиції більше 30 разів, двоє солдатів ВСУ отримали поранення.

Також черговим обстрілом з боку бойовиків так званої «ЛНР» був знову зірваний процес розведення сил і засобів у Станиці Луганській.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: