Доба в АТО: понад 30 обстрілів, є поранені

Читать на русском
У прес-центрі штабу Антитерористичної операції розповіли про обстріли поблизу лінії розмежування.

Російсько-окупаційні війська за минулу добу 35 разів обстріляли позиції Збройних сил України, поранивши двох військовослужбовців.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«За минулу добу двоє українських захисників отримали поранення», – йдеться в повідомленні.

Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на приморському напрямку. Тут, вогнем мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог накривав опорні пункти поблизу Красногорівки. По позиціях у районах населених пунктів Водяне та Гнутове ворог вів вогонь з гранатометів різних систем, кулеметів великих калібрів та озброєння БМП. Крім того морпіхів під Водяним противник обстріляв із зенітної установки ЗУ-23-2. По опорних пунктах поруч Старогнатівки, Талаківки та Широкиного противник застосовував гранатомети, а поблизу Чермалика та Павлополя – кулемети великих калібрів. Під Новотроїцьким та Миколаївкою активізувалися ворожі снайпери.

На донецькому напрямку, позиції у районах населених пунктів Авдіївка, Кам’янка та Зайцеве ворог обстріляв з гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів. По оборонцях Пісків та Опитного – вів вогонь з великокаліберних кулеметів.

На луганському напрямку, з автоматичних гранатометів, мінометів калібру 120-мм та 82-мм ворог гатив по опорних пунктах поруч Катеринівки. По позиціях поблизу Кримського бив з мінометів калібру 82-мм, а по оборонцях Станиці Луганської та Сизого вів вогонь зі стрілецької зброї.

Сутки в АТО: более 30 обстрелов, есть раненыеSlovoiDilo

Нагадаємо, у штабі АТО розповіли, на якому напрямку найбільше обстрілів.

Раніше після Великодня бойовики почали загострювати ситуацію в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: