У Вінниці сталася пожежа на центральному ринку

Читать на русском

Сьогодні вранці у Вінниці на центральному ринку по вулиці Некрасова сталася пожежа.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області.

У Вінниці під час пожежі на центральному ринку на вулиці Некрасова вогонь знищив понад 60 кв.метрів торгових контейнерів.
Вінниця. Пожежа на ринку

У Вінниці сьогодні вранці, 18 квітня, сталася пожежа на центральному ринку, вогнем знищено торгові контейнери на площі понад 60 кв.м.

У Вінниці під час пожежі на центральному ринку на вулиці Некрасова вогонь знищив понад 60 кв.метрів торгових контейнерів.

18 квітня о 7:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Некрасова горять торгові контейнери. На місце події виїхали 26 рятувальників і 6 одиниць спецтехніки.

В 7:22 пожежу було локалізовано, а о 7:27 - ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено торгові контейнери на площі понад 60 кв. м.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко призначив довічні стипендії для пожежних, які брали безпосередню участь у гасінні пожежі на Чорнобильській АЕС 26 квітня 1986 року.

Також зазначимо, що Держлісагентство і профільні міністерства за дорученням віце-прем'єр-міністра, міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадія Зубка розроблять пропозиції щодо посилення відповідальності власників необроблюваної землі у разі виникнення пожеж.

6 квітня 2017 року міський голова Вінниці Сергій Моргунов заявив, що з 1 червня зарплату педагогічним працівникам підвищать на 15%. Побачимо, чи вдасться чиновнику втілити в життя свої слова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: