У Києві п'ять районів залишаться без гарячої води

Читать на русском
Київенерго з 18 квітня припиняє гаряче водопостачання в Святошинському, Оболонському, Голосіївському, Подільському та Солом'янському районах столиці.

«Київенерго» з 18 квітня припиняє гаряче водопостачання в 5 районах столиці через проведення гідравлічних випробувань.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передає «Слово і Діло».

«З 18 квітня гідровипробування будуть проводитися у Святошинському, Оболонському, Голосіївському, Подільському та Солом'янському районах столиці», — йдеться в повідомленні.

З 18 по 27 квітня випробування тепломереж проводитимуться від станції теплопостачання «Біличі» та районних котелень «Теремки» та «Мінська».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір демонополізувати ринок теплоенергетикиСказано 24 травня 2016 р.Статус обіцянки: У процесі

У зв'язку з цим, з 17 квітня почалося охолодження системи з відключенням гарячого водопостачання для 233 житлових будинків, 9 лікувальних установ, 12 дитячих садків, 11 шкіл та 65 відомств у Святошинському районі, 80 житлових будинків, 2 лікувальних закладів, 6 дитсадків, 4 шкіл та 22 відомств в Оболонському районі, 5 житлових будинків і 4 відомств у Подільському районі, 29 житлових будинків, 3 дитсадків, 2 шкіл, 6 відомств у Голосіївському.

З 19 квітня по 2 травня випробування тепломереж проводитимуться від районної котельні «Микільська Борщагівка».

У зв'язку з цим, з 16:00 18 квітня почнеться охолодження системи з подальшим відключенням гарячого водопостачання для 511 житлових будинків, 6 лікувальних закладів, 35 дитячих садків, 22 шкіл, 140 відомств у Святошинському районі, 4 житлових будинків і 4 відомств у Солом'янському районі.

Раніше повідомлялося, що за тепло в будинку і гарячу воду українці заборгували 11,9 мільярдів гривень.

58 столичних мешканців з допомогою Держпродспоживслужбы домоглися перерахунку від «Київенерго» за неякісні послуги по гарячій воді та опалення на суму понад 200 тисяч гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: