Штаб АТО: з початку доби більшу частину обстрілів фіксують під Донецьком

Читать на русском
Російсько-окупаційні сили посилили стрілянину на донецькому напрямку, з початку доби зафіксовано 18 обстрілів українських позицій.
фото: прес-центр штабу АТО

Російсько-окупаційні сили посилили стрілянину на донецькому напрямку, з початку доби зафіксовано 18 обстрілів українських позицій.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують провокаційні обстріли позицій сил АТО. З початку доби ворог 18 разів відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників. Двоє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення», – йдеться в зведенні.

Більшу частину обстрілів сьогодні станом на 18:00 зафіксували на донецькому напрямку. Позиції близько Кримського ворог обстрілював з 82 мм мінометів. Українські опорні пункти в районі Авдіївки і Кам'янки обстрілювали з гранатометів і великокаліберних кулеметів. По захисниках Пісків і Опитного російсько-терористичні війська стріляли з кулеметів великого калібру, а по українським військовим під Зайцевим велися обстріли з протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Карта АТО: ситуація на сході України на 18 квітняСитуація на сході країни за станом на 00:00 18 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На маріупольському напрямку ворог бив по опорникам близько Красногоровки з мінометів калібру 82 мм, протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. По позиціях в районі Старогнатівки бойовики вели вогонь з підствольних гранатометів. Під Водяним і Чермаликом російсько-терористичні війська використовували великокаліберні кулемети, а під Новотроїцьким активно діяли ворожі снайпери.

На луганському напрямку українські позиції близько Катеринівки були обстріляні з 82-мм мінометів і автоматичних гранатометів.

Нагадаємо, сьогодні в штабі АТО повідомили про погіршення ситуації на лінії зіткнення і зростання кількості обстрілів противника.

17 квітня російсько-окупаційні сили з артилерії обстріляли житлові квартали Авдіївки, внаслідок чого було пошкоджено 6 будинків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: