В Авдіївці почали відновлювати електропостачання

Читать на русском
За повідомленням прес-центру АТО, сьогодні після обіду в Авдіївці обіцяють відновити подачу електроенергії в житлові будинки.
Відновлення енергопостачання в Авдіївці

Електромонтери почали ліквідацію наслідків вчорашнього вечірнього обстрілу Авдіївки.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію прес-центру штабу АТО в Facebook.

За повідомленням прес-центру АТО, сьогодні після обіду в Авдіївці обіцяють відновити подачу електроенергії в житлові будинки.

Згідно з повідомленням, електромонтери 18 квітня почали працювати над ліквідацією наслідків останнього обстрілу бойовиками Авдіївки.

«Авдіївський енергетики спільно з військовослужбовцями та оперативними службами міста намагаються відновити електропостачання по вулиці Тургенєва», - кажуть прес-центрі штабу АТО.

Подачу електроенергії планують відновити о 15:00.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що місія ОБСЄ матиме пункти в Авдіївці, Пісках, Горлівці, ДебальцевомуСказано 18 жовтня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Нагадаємо, що вчора, 17 квітня, житлові квартали Авдіївки Донецької області були потужно обстріляні ворожими терористичними військами «ДНР».

За інформацією на 17 квітня, за добу російсько-окупаційні війська відкривали вогонь 15 разів, один український військовий отримав травми.

31 січня 2017 року голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль запевнив, що Запорізька область надасть підтримку жителям Авдіївки та виконав свою обіцянку.

31 січня 2017 року народний депутат України Андрій Лозовой заявив, що найближчим часом «Радикальна партія» відкриє пункти прийому гуманітарної допомоги для мешканців Авдіївки у всіх районних центрах Рівненської області. Але втілити в життя свої слова політику так і не вдалося.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: