У ГУР розповіли, як офіцери РФ заробляють на «мертвих душах» на Донбасі

Читать на русском
На тимчасово окупованих територіях Донбаса виявлено факти утримання в підрозділах ЗС РФ на посадах рядового та сержантського складу до сотні т.зв. мертвих душ.

На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей російське командування військових частин незаконно збагачується за рахунок «мертвих душ».

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передає «Слово і Діло».

«Комісії російського окупаційного командування продовжують роботу в з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО ЗС РФ з метою контролю стану справ і рівня укомплектованості особовим складом. У 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК виявлені факти утримання в підрозділах на посадах рядового та сержантського складу до сотні т.зв.. «Мертвих душ», - йдеться в повідомленні.

В облікові документи внесені дезертири і зниклі безвісти, що дозволяє командирам батальйонів бригади отримувати розраховане на них грошове забезпечення, списувати за їх рахунок продовольче, речове та інші види військового майна і продавати його, додали в розвідці.

Раніше українська розвідка повідомляла, що командування ЗС РФ продовжило термін роботи комісії в підрозділах бойовиків для перевірки повідомлень про порушення та злочини з боку російських офіцерів, а також включило до її складу групу медиків для перевірки на алко - і наркозалежність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: