Бойовики обстріляли власних саперів, втратили двох убитими – ГУР

Читать на русском
Російські окупаційні війська в сірій зоні обстріляли власних людей, які ставили міни: два бойовика вбито, троє поранені.

Російські окупаційні війська в сірій зоні обстріляли власних людей, які ставили міни: два бойовика вбито, троє поранені.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

«Особовий склад інженерного підрозділу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК при встановленні мінних загороджень в« сірій »зоні був обстріляний з передових позицій полку. В результаті «дружнього» вогню двоє військовослужбовців убито, троє поранені», – розповіли в ГУР.

Карта АТО: ситуація на сході України на 1 квітняСитуація на сході країни за станом на 00:00 1 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-терористичні війська 94 рази обстріляли позиції Збройних Сил України, використовуючи переважно важке озброєння, яке заборонено Мінськими домовленостями.

31 березня бойовики незаконних збройних формувань обстріляли зі стрілецької зброї пункт пропуску «Мар'їнка», у відповідь на провокацію бійці ВСУ вогонь не відкривали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: