Сбербанк скасував обмеження на зняття готівки

Читать на русском
Українська дочка російського Сбербанку скасувала тимчасові обмеження по карткових рахунків для фізичних осіб.

Сбербанк скасував тимчасове обмеження по карткових рахунків для фізичних осіб.

Про це повідомила прес-служба банку, передає «Слово і Діло».

«З 14.04.2017 року скасовуються всі раніше встановлені тимчасові ліміти на здійснення готівкових і безготівкових операцій за картковими рахунками фізичних осіб в національній та іноземній валюті. Починаючи із зазначеної дати, видача готівкових коштів, розрахунок у торговельно-сервісній мережі та мережі Інтернет, а також переведення коштів на інші рахунки та картки будуть здійснюватися без обмежень по сумі», - йдеться у повідомленні.

У НБУ прокоментували інформацію про купівлю СбербанкуУ Національному банку України прокоментували інформацію про покупку дочки російського Сбербанку.

Нагадаємо, що 16 березня, Президент України Петро Порошенко затвердив санкції проти функціонуючих в Україні банків з російським капіталом. Санкції терміном в один рік торкнуться ПАТ Сбербанк, ПАТ ВиЭс Банк, ПАТ Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк та ПАТ БМ Банк.

Раніше, 15 березня, Сбербанк запровадив обмеження на зняття готівкових коштів у розмірі 30 тисяч гривень або еквівалента цієї суми в іноземній валюті (близько $ 1,1 тисячі) через каси банку на одного клієнта на добу.

З 16 березня Сбербанк тимчасово заблокував видаткові операції з кредитними картками для фізичних осіб. Також, Сбербанк встановив нові тимчасові добові ліміти за операціями. Зокрема, добовий ліміт на операції по зняттю готівки з карткових рахунків становить 20 тисяч гривень/$ 750/ EUR700 по одному картковому рахунку клієнта.

Зазначимо, що Сбербанк РФ офіційно заявив про вихід з українського ринку, і НБУ вже отримав документи від нових покупців Сбербанку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: