Кличко облаштовує Гідропарк – там встановлять лабіринт, роллердром і каток

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко пообіцяв до кінця квітня встановити в Гідропарку атракціони, посадити троянди, поставити біотуалети, покласти кольорову плитку і навіть встановити світодіодне підсвічування.
Гідропарк

Мер Києва Віталій Кличко дав розпорядження до кінця квітня встановити атракціони в Гідропарку, встановити біотуалети, покласти кольорову плитку, висадити троянди і навіть облаштувати світодіодне підсвічування.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на .

До кінця квітня в Гідропарку планують встановити атракціони: лабіринт площею 964 кв. м з ігровою зоною і роллердром площею 800 кв. м, а також льодовий каток з холодильною установкою.

Згідно з оприлюдненими в системі електронних закупівель ProZorro документам, сума угоди - майже 7 млн ​​грн.

Віталій КличкоМіський голова Києва

Як запевняють в мерії, всі атракціони на території парку будуть комунальними з набором необхідних сертифікатів. Крім того, біля центральної алеї з'явиться закрита зона розваг з платним входом. У неї будуть входити нові атракціони і відреставрований зелений театр зі сценою, де кожен день будуть виступати молоді колективи.

«Також розглядаємо можливість створити тут репетиційну базу для артистів Євробачення», - сказав художній керівник КП «Гідропарк» Михайло Янковський.

Вхід в зону буде платним, але точні ціни в КП поки не називають. Неподалік від основної сцени відкриється сцена поменше - для різних фестивалів, музикантів-початківців і аніматорів - вони зможуть виступати там безкоштовно.

Крім розваг, на території парку обіцяють відремонтувати туалети, до яких у киян найбільше претензій, - їх почистять і встановлять нову сантехніку. Обіцяють встановити біотуалети. Замість розбитого асфальту в Гідропарку планують укласти різнокольорову тротуарну плитку і встановити світлодіодне підсвічування, яка буде регулюватися за допомогою комп'ютерної програми. А на алеї у метро висадять півтори тисячі кущів троянд.

Нагадаємо, що 26 грудня 2016 року Кличко розповів, що найближчим часом за рахунок інвесторів буде проведена реконструкція столичного Гідропарку. Мер зазначив, що в його планах повернути Гідропарку статус найкращої рекреаційної зони Києва, зробити парк атракціонів, де можна відпочити усією родиною. Загалом, це має бути український аналог Діснейленду. Побачимо, чи вдасться меру втілити в життя свої обіцянки.

Також вже у травні мер пообіцяв відкрити Поштову площу для пішоходів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: