Кличко повідомив про масовий демонтаж незаконних газових заправок

Читать на русском
У Києві за останні два тижні демонтували 236 незаконно встановлених газових заправок, ще 55 таких пунктів планують знести столичні служби найближчим часом.

У Києві за останні два тижні демонтували 236 незаконно встановлених газових заправок, ще 55 таких пунктів планують знести столичні служби найближчим часом.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час інспекції демонтажу незаконної газової заправки на вул. Григоренка у вівторок, 11 квітня, інформує «Слово і Діло».

За його словами, за два останні тижні в Києві демонтували 236 незаконно встановлених газових заправок. За оцінками експертів, в минулому році такі заправки реалізували 126 тисяч тонн газу -70% від загального обсягу реалізації. «А бюджет Києва і країни недоотримали через це понад 500 мільйонів гривень», - додав мер.   Кличко зазначив, що в разі аварійної ситуації на газовій заправці радіус дії вибуху може досягати півкілометра.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв демонтувати незаконно встановлені газові заправкиСказано 15 червня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

«Минулого року стався вибух на одному з таких об'єктів. На щастя, обійшлося без жертв. Наше завдання - зробити так, щоб небезпечні об'єкти не з'являлися там, де їх не повинно бути. Такі заправки несуть потенційну загрозу для мешканців навколишніх будинків - вони розміщені занадто близько до них, без дозволів адміністрації і відповідних служб», - підкреслив мер.

Нагадаємо, у КМДА пообіцяли демонтувати всі нелегальні заправки до кінця квітня.

Раніше мер Києва Віталій Кличко пообіцяв демонтувати незаконно встановлені газові заправки. Дана його обіцянка перебуває в процесі виконання.

Також, міський голова обіцяв перевірити всі нафтобази і автозаправки в столиці після пожежі нафтобази під Васильковим.

Раніше в КМДА назвали суму коштів, недоотриманих через нелегальні газові заправки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: