Стало відомо, про що говорили Тіллерсон і Путін у Москві

Читать на русском
Під час зустрічі держсекретаря США Рекса Тіллерсона в Москві з президентом РФ Путіним сторони намагалися досягти компромісу щодо рівня довіри між країнами і відновлення двостороннього контакту.

Під час зустрічі держсекретаря США Рекса Тіллерсона в Москві з президентом РФ Путіним сторони намагалися досягти компромісу в питанні підняття рівня довіри між країнами і відновлення двостороннього контакту.

Про це повідомив у четвер під час брифінгу у Вашингтоні в.о. представника Державного департаменту США Марк Тонер, передає власний кореспондент «Укрінформу», пише «Слово і Діло».

«Сторони визнали, що рівень довіри між нашими державами знаходиться на історично низькому рівні», - зазначив офіційний представник Держдепу.

Він повідомив, що під час розмови Тіллерсон і Путін «обговорили історію того, чому так вийшло». За словами Тонера, обидва намагалися краще зрозуміти, чому кожна з держав роздратовані діями іншої в певних сферах.

Держсекретар США: санкції проти РФ залишаться до виконання Мінська і повернення КримуДержавний секретар США Рекс Тіллерсон пообіцяв, що санкції проти Росії залишаться в силі, доки вона не поверне анексований Крим і не виконає умови Мінських угод.

Відповідаючи на уточнююче запитання «Укрінформу», чи йшла мова на зустрічі Тіллерсона і Путіна про Україну, представник Держдепартаменту зазначив, що не ознайомлений з усіма деталями їх діалогу.

Як повідомлялося, Кремль зустрів Тіллерсона «несподівано неприязно». Проте, Москва заявила про готовність відновити меморандум щодо Сирії, припинений після ракетного удару США,

Також відзначимо, що після зустрічі з Лавровим Тіллерсон зустрівся з президентом Росії Володимиром Путіним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: