Трамп змінив позицію щодо відставки Асада

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп висловив думку про те, що, не має наміру наполягати на відставці сирійського президента Башара Асада.

Президент США Дональд Трамп висловив думку про те, що, не має наміру наполягати на відставці сирійського президента Башара Асада.

Водночас президент США вважає, що в певний момент це трапиться.

«Наполягаємо ми один одному? Ні. Але я думаю, що в певний момент це трапиться», - сказав Трамп в інтерв'ю The Wall Street Journal, передає ABCnews, пише «Слово і Діло».

Зокрема він додав, що не став би називати неможливим мир в Сирії зі збереженням на посаді Асада.

«Я думаю, що це важко уявити. Але я б не використовував слово «неможливо». Я думаю, що слово «неможливо» неправильне. Але це, здається, не було б хорошим початком (для світу ред.)», - зазначив президент США.

Відзначимо, що вчора Росія і США розповіли про майбутнє Асада: Держсекретар Рекс Тіллерсон заявив, що «режим Асада закінчується», а глава МЗС РФ Сергій Лавров - що Москва не робить на сирійського президента ставку.

Нагадаємо, вчора авіація режиму Башара Асада скинула вісім бочкових бомб на підконтрольний опозиції населений пункт Дераа Белед в сирійській провінції на півдні країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: