Названо найбагатшого народного депутата в Раді

Читать на русском
Народний депутат від об'єднання Воля народу, президент підприємства Мотор Січ В'ячеслав Богуслаєв визнаний найбагатшим народним обранцем у Верховній Раді.

Народний депутат від об'єднання «Воля народу», президент підприємства «Мотор Січ» В'ячеслав Богуслаєв визнаний найбагатшим народним обранцем у Верховній Раді.

Про це йдеться в повідомленні громадського руху «ЧЕСНО», пише «Слово і Діло».

Розмір грошових активів Богуслаєва становить понад 825 млн гривень. Зокрема, тільки за 2016 рік Богуслаєв отримав понад 0,5 млрд гривень доходу, про що вказав у своїй електронній декларації. Станом на кінець 2015 року в нього було 328,5 тис. акцій підприємства «Мотор Січ», однак станом на кінець 2016 року - 21,6 тис. акцій.

Поточна частка Богуслаєва становить менше 10%, тому відомості не публікуються в реєстрі. Також повідомляється, що свій дохід нардеп офіційно отримав не від продажу цінних паперів, а як «інвестиційний дохід» від ТОВ «Фірма« Мотор-Дилер», яка є посередником за договорами щодо цінних паперів.

Богуслаєв не посприяв розвитку вітчизняного літакобудуванняНародний депутат В'ячеслав Богуслаєв не виконав обіцянку сприяти реалізації державних програм розробки, виробництва та закупівлі літаків і вертольотів вітчизняного виробництва.

Богуслаєв зберігає 25,6 млн доларів і 8,3 млн гривень в своєму ж «Мотор Банку». Громадський рух підкреслює, що нардеп Богуслаєв цього року за доходами випередив торішніх рекордсменів Ігоря Котвицького і Віталія Хомутинника, а бізнесмени Вадим Новинський, Костянтин Жеваго та Олександр Герега не потрапили навіть в першу десятку рейтингу.

Нагадаємо, Порошенко пропонують відправити депутатів за прогули в АТО.

Серед нардепів-прогульників числиться також Богуслаєв.

Раніше були названі найпродуктивніші депутати Ради в березні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: