Порошенку пропонують відправляти депутатів за прогули в АТО – петиція

Читать на русском
Президентові України Петру Порошенку запропонували призначити народним депутатам покарання за прогули у вигляді відрядження в зону АТО.

Президентові України Петру Порошенку запропонували призначити народним депутатам покарання за прогули у вигляді відрядження в зону АТО.

Відповідна петиція від громадянина Віталія Головкова зареєстрована на сайті глави держави, повідомляє «Слово і Діло».

«Призначити покарання депутатам Верховної Ради за прогули у вигляді відправлення у відрядження на нульові позиції зони АТО, терміном на два тижні, з метою відрядження – вивчення побутових умов військовослужбовців», – йдеться у петиції.

Рабінович: я не розумію, що роблю у Верховній РадіНародні депутати прокоментували ініціативу позбавлення половини зарплати депутатів-прогульників.

За добу вона зібрала 75 голосів із необхідних 25 тисяч. Підтримати цю пропозицію на сайті Президента можна буде протягом ще 88 днів.

Крім цього, автор іншої петиції запропонував прив’язати зарплатню народних депутатів до прожиткового мінімуму та забезпечити скорочення різниці між прожитковим мінімумом и зарплатнею депутата.

Нагадаємо, у листопаді торік у Верховній Раді реєстрували законопроект яким пропонувалось позбавляти половини зарплати депутатів-прогульників. Також у січні 2017 року в Кабміні пропонували прив'язати зарплату держслужбовця до ефективності роботи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: