Виборці не знають навіть прізвища свого депутата-мажоритарника

Читать на русском
Згідно з проведеним експерементом порталу Слово і Діло, люди не знають за кого вони голосують на виборах, де розташована приймальня і яким чином можна звернутись до депутата.

Майже ніхто з виборців не знає прізвищ народних обранців, люди не знають, де розташована приймальня і яким чином можна звернутися до депутата.

Про це заявила головний редактор аналітичного порталу «Слово і Діло» Катерина Пітєніна в ефірі телеканалу ZIK.

«Люди просто не знають прізвищ, не знають за кого вони голосували. Люди не читали програм: вони бачили лише прапори, емблеми. Вони впізнавали політичну силу і за це віддавали свій голос», – зазначила Пітєніна.

«Коли ми приїжджали у тиждень роботи з виборцями до приймалень столичних мажоритарників, багато з них не працювали. А, наприклад, помічник депутата Константіновського (який продав Rolls Roys – пішов у Раду) сказав нам: ви що, не розумієте? Це народний депутат, він вирішує проблеми виборців у парламенті, у сесійній залі.... Це людина, яка не зобов'язана приймати вас у якихось дрібних питаннях», – додала шеф-редактор.

Пітєніна: виборці не знають своїх депутатівSlovoiDilo

Нагадаємо, раніше Пітєніна розповіла, що півсотні народних депутатів обіцяли молоді допомогу у працевлаштуванні і попри те, що минула вже половина каденції, ніхто з них цієї обіцянки не виконує.

Раніше Надія Савченко завила, що народні депутати не будуть виконувати свої обіцянки до тих пір, поки у виборців не буде можливості відкликати їх або іншого механізму контролю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: