Богуслаєв не посприяв розвитку вітчизняного літакобудування

Читать на русском
В'ячеслав Богуслаєв був відсутній під час голосувань за законопроекти, які сприяють розробці, виробництву та закупівлі літаків і вертольотів вітчизняного виробництва.
В'ячеслав Богуслаєв

Народний депутат В'ячеслав Богуслаєв не виконав обіцянку сприяти реалізації державних програм розробки, виробництва та закупівлі літаків і вертольотів вітчизняного виробництва.

Цю обіцянку «Слово і Діло» зафіксувало в 2014 році, коли на позачергових парламентських виборах кандидат у народні депутати України за одномандатним виборчим округом №77 В'ячеслав Богуслаєв зробив відповідну заяву в своїй передвиборчій програмі.

Не можна сказати, що Богуслаєв зовсім не турбується про долю вітчизняного літакобудування. Ще 11 листопада 2015 року у Верховній Раді зареєстровано проект закону «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо підтримки літакобудівної галузі» №3458, серед ініціаторів якого фігурує персона Богуслаєва.

Згідно з даними моніторингу, 20 грудня 2016 року Верховна Рада України ухвалила проект закону №3458-д. Перед голосуванням також висувалася поправки до проекту закону «Про внесення змін до розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (щодо підтримки літакобудівної галузі)». Однак В'ячеслав Богуслаєв був відсутній під час вищевказаних голосувань.

Варто додати, що на пленарних засіданнях Верховної Ради України був присутній лише 32 рази, що становить лише 13% усіх пленарних засідань ВРУ.

«Слово і Діло» дійшло висновку, що В'ячеслав Богуслаєв не голосує за проекти законів, які сприяють реалізації державних програм у сфері авіаційної промисловості. Таким чином, його обіцянка отримала статус «не виконано».

«Слово і Діло» зафіксувало 19 обіцянок народного депутата від «Волі народу» В'ячеслава Богуслаєва, з яких він виконав лише дві. Коефіцієнт відповідальності народного обранця – 11%. Із повним переліком обіцянок депутата можна ознайомитися на сторінці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: