Путін заявив про деградацію відносин з Трампом

Читать на русском
Володимир Путін поскаржився на те, що рівень довіри між Росією і США після приходу адміністрації Трампа різко деградував.
Володимир Путін та Дональд Трамп

Президент РФ Володимир Путін поскаржився на те, що рівень довіри між Росією і США при адміністрації Трампа різко деградував.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на сайт Кремля.

«Можна сказати, що рівень довіри на робочому рівні, особливо на військовому рівні, він не став краще, а швидше за все, деградував», - заявив Путін.

Ультиматум США для Путіна: чого чекати від візиту Тіллерсона до Москви?Політичний експерт розповів, з ким об'єднаються США для протидії Путіну, яку позицію обере Китай та чи допоможе візит Рекса Тіллерсона врегулювати сирійську кризу.

Нагадаємо, що США 7 квітня завдали ракетного удару по авіабазі сирійських урядових військ. Це, за словами американського президента Дональда Трампа, було відповіддю на хімічну атаку, в якій влада США звинуватила режим Башара Асада. В результаті ракетного удару, за даними сирійської влади, загинули дев'ять осіб, в результаті хімічної атаки - кілька десятків.

Слід зазначити, що Міністерство закордонних справ України розглядає можливість зустрічі Президента України Петра Порошенка з президентом США Дональдом Трампом на саміті НАТО в травні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: