Ле Пен у разі перемоги на виборах пообіцяла зупинити Шенген за 2 місяці

Читать на русском
Марін Ле Пен заявила, що має намір призупинити участь Франції в Шенгенському просторі, якщо переможе на майбутніх президентських виборах.

Кандидат у президенти Франції від ультраправої партії «Національний фронт» Марін Ле Пен заявила, що має намір призупинити участь Франції в Шенгенському просторі, якщо переможе на майбутніх президентських виборах.

Крім того, за словами Ле Пен, вона планує прийняти заходи в сферах економіки і безпеки, передає «Слово і Діло».

Франція порушила справу проти Ле ПенПрокуратура Франції відкрила нове розслідування за фактом розголошення професійної таємниці щодо ультраправої партії Національний фронт, лідером якої є кандидат у президенти Марін Ле Пен.

«Протягом перших двох місяців мого мандата я негайно прийму ряд конкретних заходів щодо найбільш необхідних питань, щоб відродити демократію і задовольнити нагальні проблеми в економічній сфері, соціальній та у сфері безпеки», – наводять слова місцеві видання.

Вона підкреслила, що мова йде не тільки про призупинення Шенгенської угоди, а також про відновлення контролю на кордонах країни і вислання іноземців зі списку ісламських радикалів. Перший тур президентських виборів у Франції запланований на 23 квітня, другий – на 7 травня.

Нагадаємо, французькі банки відмовляються видавати Ле Пен кредити.

Раніше повідомлялося, що Ле Пен в Москві назвала санкції проти Росії «дурними».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: