На Луганщині бойовики підтягнули на передову танкову роту

Читать на русском
Перекидання техніки здійснювалося хаотично, в темний час доби. Бойовики використовують танки для безпосередньої вогневої підтримки своїх піхотних підрозділів через нестачу інших засобів.
Бойовики підтягнули на передову танкову роту

У трикутнику Веселогорівка–Калинове–Алмазна на тимчасово окупованій території Луганської області бойовики підтягнули до першої лінії танкову роту.

Про це у Фейсбуці написав керівник групи «Інформаційний спротив», нардеп Дмитро Тимчук, передає «Слово і Діло».

Коли ціна обіцянок – життя героїв. 3 роки АТО в заявах Порошенка«Слово і Діло» зібрало найважливіші та найрезонансніші обіцянки Президента України за три роки проведення антитерористичної операції на сході країни.

«Перекидання техніки здійснювалося хаотично, в темний час доби. Спостерігаються обкопані й замасковані в посадках і балках танки по 1-2 машини на окремих напрямках», - пише він.

Противник використовує ці танки для безпосередньої вогневої підтримки своїх піхотних підрозділів на цій ділянці через нестачу інших засобів, і намагається зміцнити стійкість піхоти в обороні на цій ділянці.

Також Тимчук повідомив, що ватажки псевдореспублик отримали нові вказівки з Росії і зажадали від місцевих бойовиків змінити українські паспорти на «документи «ЛДНР».

Нагадаємо, вранці 11 квітня російсько-окупаційні війська почали обстріл міста Мар'їнка Донецької області, через щоо розпочалася евакуація дітей зі шкіл.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: