На Донеччині п'яні бойовики побили місцевих мешканців, один з них помер

Читать на русском
Обурені побиттям в нічному клубі, місцеві мешканці влаштували стихійний мітинг з вимогою неупередженого розслідування і покарання винних.
п'яні бойовики побили місцевих мешканців

У Донецькій області бойовики в стані алкогольного сп'яніння жорстоко побили в нічному клубі 10 цивільних. Один з постраждалих помер у лікарні.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Військовослужбовці інженерного підрозділу 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го АК (армійського корпусу — ред.) у стані алкогольного сп'яніння жорстоко побили цивільних осіб у нічному розважальному закладі населеного пункту Крещатицкое (Новоазовський район). Травмовано більше десяти цивільних, один з яких помер від отриманих травм у лікарні», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що обурені місцеві мешканці влаштували стихійний мітинг з вимогою неупередженого розслідування і покарання винних.

«Силами спеціального підрозділу «МВС ДНР», із залученням підрозділу окремого комендантської полку..., мітинг було локалізовано. Найбільш активні учасники взяті під варту. Рішенням командувача 1-го АК 9-й окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти переведений в стан повної бойової готовності, проводиться розслідування інциденту», — повідомляє розвідка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Новоазовську між місцевими бойовиками і найманцями з Чечні сталося кілька сутичок через гроші.

Минулого тижня на лінії розмежування в зоні АТО в контрольних пунктах в'їзду-виїзду затримали 24 підозрюваних в тому, що вони брали участь у терористичних бандах «ЛДНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: