Гройсман доручив притягти до відповідальності винних у вибуху на шахті «Степова»

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман поставив на контроль питання відповідальності за вибух на шахті Степова: Це повинно бути для всіх серйозним сигналом, що нехтувати безпекою людей ніхто нікому не давав права.
Володимир Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову особисто проконтролювати, щоб винні в трагедії на шахті «Степова» були покарані.

Про це прем'єр сказав на засіданні уряду, повідомляє кореспондент «Укрінформу», передає «Слово і Діло».

«Я просив би Арсена Борисовича Авакова поставити це питання на контроль, щоб ми довели цю справу до логічного завершення і щоб кожен поніс жорстку відповідальність. Це повинно бути для всіх серйозним сигналом, що нехтувати безпекою людей ніхто нікому не давав права», - сказав Гройсман.

Олег СинюткаНародний депутат України
Синютка пообіцяв надати матеріальну допомогу сім'ям загиблих на шахті «Степова»Сказано 2 березня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Він підкреслив, що також необхідно посилювати державний контроль за шахтами.

Гройсман обурився тим, що керівники шахт щодня торгують вугіллям, наживаються на цьому і не можуть оптимізувати податки, а шахтарів за людей не вважають.

Він зазначив, що 26 квітня хоче отримати чітку відповідь на питання, що треба робити з такими шахтами.

Раніше урядова комісія заявила, що основними причинами вибуху й обвалу на шахті «Степова» у Львівській області стали погана вентиляція і проблеми з роботою системи безпеки.

Також повідомлялося, що сім'ям загиблих і постраждалим внаслідок вибуху на шахті «Степова» у Львівській області виплатили адресну допомогу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: