У штабі АТО назвали кількість поранених з початку доби

Читать на русском
Російсько-терористичні війська 24 рази обстріляли українські позиції з початку доби, двоє військовослужбовців отримали поранення.
фото: Telegraf/EPA

Російсько-терористичні війська 24 рази обстріляли українські позиції з початку доби, двоє військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook. «З початку доби ворог 24 рази відкривав вогонь по позиціях Збройних Сил України. Двоє українських захисників отримали поранення», – йдеться в зведенні.

На маріупольському напрямку ситуація залишається напруженою: вогнем мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів ворог накривав захисників населеного пункту Гнутове. Біля Водяного противник обстрілював морських піхотинців з мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. По позиціях біля Мар'їнки бойовики вели вогонь з 82 мм мінометів, гранатометів і кулеметів великого калібру. Біля Широкино позиції ВСУ противник обстрілював з БМП і стрілецької зброї. З кулеметів великого калібру обстрілював позиції близько Талаківки. Ворожі снайпери активно діяли біля Водяного.

На донецькому напрямку бойовики обстрілювали позиції біля Авдіївки з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. З гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї противник вів вогонь по захисникам Кам'янки, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів – по захисникам Зайцевого. По позиціях в районі Пісків противник застосовував кулемети крупного калібру.

На луганському напрямку, з озброєння БМП підрозділи російсько-окупаційних військ вели вогонь по захисникам Кримського. Позиції в районі Новоалександровки ворог обстріляв з гранатометів, а біля Новозванівки – з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, під час робочого візиту до Луганської області Президент Петро Порошенко заявив, що українські військові готові в будь-який момент оперативно повернути відведену техніку на колишні бойові позиції.

За минулу добу в результаті обстрілу українських позицій російсько-окупаційними військами було поранено п'ятеро бійців ВСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: