Порошенко: українські військові готові в будь-який момент повернути техніку на вихідні позиції

Читать на русском
Петро Порошенко під час візиту в Луганську область повідомив про повну бойову готовність українських військових оперативно повернути відведену техніку на колишні позиції.
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко під час візиту в Луганську область заявив про те, що українські військові готові в будь-який момент оперативно повернути відведену техніку на вихідні бойові позиції.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс».

Коли ціна обіцянок – життя героїв. 3 роки АТО в заявах Порошенка«Слово і Діло» зібрало найважливіші та найрезонансніші обіцянки Президента України за три роки проведення антитерористичної операції на сході країни.

«Сьогодні, відповідно з Мінськими домовленостями, великокаліберна артилерія і танки, важке озброєння відведено з передових позицій. Однак всі танкові частини і підрозділи знаходяться в повній бойовій готовності, і ми в цьому зараз переконалися», - сказав Глава держави, виступаючи перед військовослужбовцями 17-ї окремої танкової бригади в Луганській області в середу.

За його словами, в разі необхідності вся ця техніка і зброя «в найкоротші терміни повернеться в певні місця для зміцнення наших оборонних рубежів».

«Не винятком є ​​і 17-а танкова бригада, яка має бойову майстерність і вже тверді та славні бойові традиції», - сказав Порошенко.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє повернути Донбас протягом рокуСказано 10 березня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, що з початку 2017 року в зоні проведення АТО загинули 69 військовослужбовців Збройних сил України, понад 420 отримали поранення. Про це заявив президент України Петро Порошенко, у середу, 12 квітня, виступаючи перед танковою бригадою під час робочої поїздки в Луганську область.

Відмітимо, що 14 квітня 2016 року Президент України Петро Порошенко пообіцяв, що у новому уряді буде створено міністерство у справах тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб та дотримався своїх слів.

***
Редакція «Слово і Діло» може не поділяти точку зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: