Порошенко озвучив кількість загиблих і поранених в АТО з початку року

Читать на русском
Виступаючи перед танковою бригадою під час робочої поїздки в Луганську область, президент України Петро Порошенко відзначив, що з початку 2017 року в зоні проведення АТО загинули 69 військовослужбовців Збройних сил України, понад 420 отримали поранення.
Петро Порошенко

З початку 2017 року в зоні проведення АТО загинули 69 військовослужбовців Збройних сил України, понад 420 отримали поранення.

Про це заявив президент України Петро Порошенко, у середу, 12 квітня, виступаючи перед танковою бригадою під час робочої поїздки в Луганську область, повідомляє «Інтерфакс-Україна», передає «Слово і Діло».

«Лише протягом цього року від ворожих обстрілів загинули 69 військовослужбовців ЗСУ та понад 420 були поранені», - сказав президент.

Порошенко також повідомив, що всього за час АТО загинуло 2652 українських військовослужбовців різних силових структур.

Раніше Порошенко заявив, що за час проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули 193 військовослужбовців Національної гвардії України.

У той же час, у Міноборони зазначили, що з початку проведення АТО державними нагородами нагороджені 12 878 тисяч військовослужбовців Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: