Аброськін відзначив гостру необхідність у військовій поліції в зоні АТО

Читать на русском
В'ячеслав Аброськін заявив, що лише завдяки тісним контактам поліцейських з військовими вдається зберегти порядок і утримувати ситуацію у зоні проведення антитерористичної операції.
В'ячеслав Аброськін

Заступник голови Нацполиції України, начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін заявив, що наразі в зоні проведення АТО існує гостра необхідність у створенні військової поліції.

Про це він сказав на зустрічі з журналістами в Маріуполі, повідомляє відділ комунікації поліції в Донецькій області, передає «Слово і Діло».

«Проблеми є. Серед них - відсутність військової поліції. Правоохоронці стикаються з тим, що скоюються злочини військовими або проти них, але доступу до місця скоєного, збору доказів немає. Тому, незважаючи ні на що, в зоні проведення АТО існує гостра необхідність у створенні військової поліції», - заявив Аброськін.

При цьому він підкреслив, що у поліцейських дуже тісно налагоджений контакт з військовими, і «тільки завдяки цьому вдається зберегти порядок і утримати ситуацію тут, у зоні проведення антитерористичної операції».

Напромним, 10 березня глава МВС Арсен Аваков призначив В'ячеслава Аброськіна заступником голови Національної поліції.

Також повідомлялося, що в прифронтовій Донецької області введено посилений варіант несення служби поліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: