Глава Нацполіції Князєв підписав контракт на п'ять років

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков уклав з головою Національної поліції України Сергієм Князєвим контракт про проходження служби на 5 років.

Очільник Національної поліції України Сергій Князєв уклав з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим контракт про проходження служби на 5 років.

Про це повідомляє прес-служба департаменту комунікації МВС України, передає «Слово і Діло».

«Згідно ст. 63 Закону України «Про Національну поліцію» та результатів консультативного конкурсу, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков уклав з головою Національної поліції України Сергієм Князєвим контракт про проходження служби», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що така новація в законодавстві значно посилює позиції керівника поліції як практичної структури, гарантує захист, зменшує тиск і залежність від політичної ситуації в країні.

«Згідно з контрактом Сергій Князєв призначений на посаду строком на п'ять років і добровільно бере на себе обов'язки проходження служби в поліції. За умовами контракту глава Нацполіції зобов'язується неухильно дотримуватися положення Конституції України, законів та нормативно-правових актів, що регламентують діяльність поліції, професійно виконувати свої посадові обов'язки, не порушувати права і свободи людини, спрямовувати свою діяльність на задоволення потреб населення і зосередити зусилля на зростанні рівня довіри до НПУ як основного критерію оцінки ефективності діяльності органів і підрозділів поліції», - повідомили у поліції.

Нагадаємо, 8 лютого Кабінет міністрів України призначив голову Нацполіції і заступників міністра внутрішніх справ.

Раніше Князєв прокоментував легалізацію зброї.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: