Тарута: Гонтарева небезпечний свідок, її можуть вбити

Читать на русском
Народний депутат Сергій Тарута назвав Валерію Гонтареву небезпечним свідком і висловив думку про те,  що її могуть вбити, як і Вороненкова.
Сергій Тарута

Нардеп Сергій Тарута висловив думку про те, що екс-голову Нацбанку України Валерію Гонтареву можуть вбити.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Гордон».

«Вона – небезпечний свідок. А небезпечних свідків зазвичай прибирають. Той же Вороненков був небезпечним свідком, він дуже багато чого міг розповісти, і на жаль, наша Служба безпеки, його охорона не вберегли для дуже важливих слідчих дій. Те ж саме - і Гонтарева. Вона - учасник розкрадання 37 мільярдів гривень », - сказав Тарута.

Сергій ТарутаНародний депутат України
Тарута пообіцяв найближчим часом презентувати нову модель податкового кодексуСказано 7 червня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Також нардеп нагадав, що голова НАБУ Артем Ситник підтвердив, що тільки по одному епізоду було виведено понад 500 мільйонів. «Без керівництва Національного банку це було б неможливо. Практично повністю зачистили 94 банки, при цьому вивели з банківської системи величезна кількість грошей, в тому числі і Фонд гарантованих вкладів. Тому вона - небезпечний свідок, і для неї найбезпечніше місце все-таки в слідчому ізоляторі», - зробив висновок Тарута.

Зазначимо також, що народний депутат, екс-глава Донецької ОДА Сергій Тарута, в неділю, 9 квітня, зробив заяву щодо створення нової політичної партії.

1 лютого 2017 року народний депутат Сергій Тарута пообіцяв подати в суд на Гонтареву у зв'язку з її нелегітимним призначенням та незаконними діями та дотримався своїх слів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: