Не проект, а партія для людей. Тарута створює нову політсилу

Читать на русском
Народний депутат, екс-глава Донецької ОДА Сергій Тарута, в неділю, 9 квітня, зробив заяву щодо створення нової політичної партії.

Народний депутат, екс-глава Донецької ОДА Сергій Тарута, в неділю, 9 квітня, зробив заяву щодо створення нової політичної партії.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна», інформує «Слово і Діло».

За його словами, партія буде «перш за все ідеологічною і не буде «проектом Тарути».

«Ми створили нову політичну партію. Вона буде побудована на ідеологічних принципах консерватизму - це республіканська партія з головною цінністю - людина ... Республіканська ідеологія базується на підвищеній обороноздатності, збільшенні витрат на захист, дозволяє носити зброю, ... вона розрахована на розвиток середнього класу населення», - повідомив Тарута.

«Україні потрібне перезавантаження всієї системи влади, і зробити це можна тільки через новий політичний рух», - заявив він.

Сергій ТарутаНародний депутат України
Тарута запевнив, що залишатиметься позафракційним депутатомСказано 15 березня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Завдання держави - допомагати кожній людині, і політика держави повинна будуватися навколо головної цінності - людина. На жаль, в Україні людина ніколи цієї цінністю була», - додав Тарута.

Раніше, народний депутат, заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко розповів про хід переговорів щодо розширення коаліції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: