Кличко закупить транспорт білоруського виробництва

Читать на русском
Столична влада в рамках співпраці з білоруськими партнерами анонсувала закупівлю комунального та громадського транспорту.

Столична влада в рамках співпраці з білоруськими партнерами анонсувала закупівлю комунального та громадського транспорту.

Про це заявив мер столиці Віталій Кличко під час презентації білоруської комунальної і пасажирської техніки в автобусному столичному парку № 6, повідомляє прес-служба міської влади, інформує «Слово і Діло».

«У нас великі плани замінити на новий і сучасний громадський транспорт, а також комунальну техніку і техніку для обслуговування доріг. У цьому напрямку ми давно співпрацюємо з білоруськими партнерами», - зазначив Кличко.

Він нагадав, що минулого року Київ придбав 50 білоруських автобусів, а в наприкінці 2015 закупив 30 тракторів «Білорус» - для прибирання тротуарів та дворів в осінньо-зимовий період.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє запровадити нову транспортну схему містаСказано 22 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Техніка працює ефективно, відповідає європейським стандартам. Ціна на ці транспортні засоби приблизно на 30% нижче, ніж на європейські аналоги. І тому в наших планах - продовжувати наше співробітництво з білоруськими партнерами», - зазначив Кличко.

За його словами, цього року в планах столичної влади закупити 80 тролейбусів і 100 автобусів, які стануть хорошою альтернативою київським маршруткам.

Раніше в КМДА повідомили про початок проведення тендеру на розробку відокремленої лінії автобусних і тролейбусний рух від ж/м Троєщина до Севастопольської площі.

Нагадаємо, кияни зможуть «ловити» безкоштовний Wi-Fi тепер і в тролейбусах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: