ІС: під Маріуполем бойовики «ДНР» конфліктують з чеченцями через гроші

Читать на русском
В окупованому Новоазовську між місцевими бойовиками і найманцями з Чечні сталося кілька сутичок через платню.

В окупованому Новоазовську між місцевими бойовиками і найманцями з Чечні сталося кілька сутичок через платню.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, повідомляє «Слово і Діло».

В окупованому бойовиками «ДНР» загострився конфлікт між місцевими терористами зі складу «9-го омсп мп» і прибулими найманцями з Чечні (чисельністю до роти, прибули для посилення підрозділів «1-го АК ДНР» на Маріупольському напрямку).

«Конфлікт виник в результаті витоку інформації про грошову винагороду, яку чеченці будуть отримувати щомісяця, беручи участь в бойових діях. Зокрема, обурення місцевих бойовиків викликали чутки, що чеченські найманці отримуватимуть винагороду в межах 80 тисяч рублів, коли самі місцеві бойовики отримують близько 15 тисяч рублів», - написав він.

Нагадаємо, Росія в ультимативній формі вимагає від керівництва террорітіческіх організацій «ДНР» і «ЛНР» взяти під повний контроль діяльність в мережі Інтернет представників командного і рядового складу всіх «силових структур».

Раніше стало відомо, що в так званій «ДНР» не можуть набрати бойовиків з місцевих мешканців, тому оголосять терміновий «призов на військову службу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: