Тука: на КППВ затримали 24 підозрюваних у причетності до бойовиків «Л/ДНР»

Читать на русском
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука заявив про результативність заходів з перевірки людей, що перетинають лінію розмежування в зоні АТО.
На КППВ затримали 24 підозрюваних

На лінії розмежування в зоні АТО минулого тижня в контрольних пунктах в'їзду-виїзду затримали 24 підозрюваних у тому, що вони брали участь у терористичних бандах «Л/ДНР».

Про це повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Минулого тижня на КПВВ затримано 24 людини, які підозрюються в тому, що брали участь у терористичних бандах ОРДЛО. Цей результат, з моєї точки зору, свідчить про результативність заходів з перевірки людей, що перетинають лінію розмежування», - зазначив він.

Нагадаємо, 8 квітня через КПВВ «Новотроїцьке» на окуповану територію в напрямку Донецька заїхали 7 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем від Міжнародного комітету Червоного Хреста».

Водночас, луганські бойовики не підтвердили гарантії миру і безпеки для відкриття нових пунктів пропуску в Луганській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: