У Москві зіткнулися пасажирський потяг і електричка

Читать на русском
В результаті зіткнення пасажирського поїзда та електрички в ніч ыз суботи на неділю в Москві постраждали три людини.
Фото: "Дождь"

На заході Москви зіткнулися два пасажирських потяги – приміська електричка й міжнародний потяг, який прямував до Бреста.

Інцидент стався в ніч із суботи на неділю, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на російське бюро РБК.

«Залізнична катастрофа. Поїзд Москва-Брест зіткнувся з електричкою. Білоруський напрямок», –написав у Twitter один із очевидців аварії.

Відомо, що з рейок зійшли два вагони потяга дальнього прямування та два вагони приміського поїзда. В результаті зіткнення госпіталізовані 12 людей.

Вибухи в Пітерському метро: рецидиви терактів, помста ісламістів та відповідь КремляПолітичний експерт оцінив передумови та можливі наслідки теракту, який стався в метро Санкт-Петербурга.

За попередніми даними, причиною інциденту стала людина, яка перебігала залізницю в недозволеному місці. В РЖД повідомили, що машиніст електрички змушений був вдатися до екстреного гальмування, побачивши на дорозі чоловіка. В результаті цього потяг зіткнувся з поїздом, який прямував сусідньою колією.

Як повідомили очевидці, електричка була порожня, а пасажири потягу здебільшого не постраждали. «Багато людей виходять із поїзда з речами й роз'їжджаються по домівках», – написав у Twitter свідок події.

Нагадаємо, схожа аварія за участю вантажних поїздів трапилася в ніч на 12 лютого в Києві.

Як відомо, в Польщі в суботу обвалився житловий будинок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: