Синоптики розповіли про погоду на Страсний тиждень

Читать на русском
Укргідрометцентр обіцяє по-справжньому теплу, весняну погоду на українській території вже на початку тижня.

Укргідрометцентр обіцяє по-справжньому теплу, весняну погоду на українській території вже на початку тижня.   Найближчої доби в Україні буде переважно сухо і тепло, повідомляє Укргідрометцентр у неділю, 9 квітня, пише «Слово і Діло».

Загалом в країні в понеділок буде без опадів. Лише у східних та Дніпропетровській областях, в Приазов'ї та Криму вночі місцями невеликий дощ. У західній частині вночі, вранці подекуди туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура повітря вночі складе + 1 ... 6 ° С, в західних і північних областях - заморозки на поверхні грунту та подекуди в повітрі. У більшості центральних, Харківській та Одеській областях місцями на поверхні грунту буде 0 ... 4 ° С. Вдень температура підвищиться до 12 ... 17 ° С тепла, на Закарпатті та Прикарпатті - до + 20 ° С.

У Києві в понеділок буде без опадів. Температура повітря вночі складе 1 ... 3 ° С тепла, вдень повітря прогріється до + 15 ° С.

У вівторок, 11 квітня, синоптики також не прогнозують опади. Лише вдень у західних та Житомирській областях очікуються дощі, місцями грози. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі складе +2 ... +7 ° С; вдень потеплішає до + 14 ... 19 ° С.

У Києві у вівторок також без опадів. Температура повітря вночі складе + 4 ... 6 ° С, вдень буде + 16 ... 18 ° С.

Нагадаємо, на початку квітня негода на Львівщині знеструмила 32 селища.

Як повідомлялося, у Вашингтоні відбувся щорічний фестиваль сакур, який співпадає з найактивнішою фазою цвітіння дерев.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: