Погода на Благовіщення: в Україні очікуються грозові дощі

Читать на русском
7 квітня в Україні буде хмарно з проясненнями. У Києві обіцяють дощ. Температура вночі 6...8 градусів вище нуля, вдень 10...12 градусів вище нуля.

Завтра, 7 квітня, в День Благовіщення, на всій території України пройдуть дощі з грозами.

Про це йдеться у прогнозі Українського гідрометеоцентру, передає «Слово і Діло».

У Києві обіцяють дощ, вітер 7-12 м/с. температура повітря складе +10 +12.

Метеорологи передбачили екстремальні погодні катаклізми цьогорічНепрості і надзвичайно небезпечні погодні явища триватимуть і в 2017 році згідно прогнозів Всесвітньої метеорологічної організації, яка раніше визнала минулий 2016 рік найтеплішим за всю історію наукових спостережень за кліматом.

У західних областях дощ, місцями сильний. На Закарпатті на ґрунті місцями заморозки 0 -3. Вдень повітря прогріється до +6 +13.

В Карпатах в ніч на 7 квітня можливий сніг, удень – сніг з дощем. Вночі похолодає до 0 -5. Вдень температура становитиме -2 +3. У Львівській області місцями очікуються заморозки на ґрунті.

На півночі України також пройдуть опади. Вдень в Сумах та Чернігові +14 +18.

У центрі дощ, вночі в Полтавській та Дніпропетровській областях буде без опадів, вдень – місцями грози. Денна температура +7 +19.

На сході України також можливі опади. Вдень +13 +19.

На півдні України дощ, вночі у Херсонській і Запорізькій областях без опадів, вдень місцями грози. Температура повітря вдень +12 +17. В Одесі до +14.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: